Platou cu aperitive asortate

Platoul cu aperitive asortate este o tava completa de aperitive simple cu diferite carne si legume combinate cu fructe si branza.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ficatel de pasare
  • feliute de bacon
  • prune uscate inmuiate
  • slanina
  • rosii
  • vinete coapte
  • sunca
  • salam uscat
  • branza telemea
  • ulei
  • usturoi
  • sare.

Mod de preparare

Platoul cu aperitive asortate este o tava completa de aperitive simple cu diferite carne si legume combinate cu fructe si branza. Pentru platoul cu aperitiv se foloseste ficatel de pasare prajit si invelit in feliute de bacon, prune uscate inmuiate, cu samburii scosi si umplute cu miez de nuca. Se poate inveli in slanina. Se adauga trei rosii taiate nufar si umplute cu vinete coapte, tocate si frecate cu ulei si usturoi. Se fac bulete din cartofi si cascaval, apoi un ou, faina, dupa care sunt facute bilute care se prajesc in ulei incins. Se adauga salata verde pentru decor, sunca presata, muschi filé si rondele din salam uscat si cateva triunghiuri de branza telemea.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!