Pulpe de pui umplute, in foietaj

Este un aperitiv apreciat atat de sot cat si de musafiri. Asa ca daca vreti sa impresionati pe cineva treceti repede la "confectionat".

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita
  • 1 foaie aluat foietaj Bella
  • susan
  • Oregano
  • ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 linguri de cascaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de snitele, se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam apa cat sa le cuprinda. Adaugam putina sare si dam apoi la foc unde tinem circa 10 min.


In acest timp avem grija sa indepartam cu ajutorul unei spumiere spuma care se formeaza. Scoatem carnea cu ajutorul unei spatule pe o farfurie.


In timp ce carnea este la fiert facem urmatorul amestec intr-un bol: sare,piper,oregano,cascavalul ras, ardeiul taiat cubulete mici si uleiul. Amestecam bine si ungem cu acest amestec fiecare bucata de carne pe partea interioara apoi rulam. Taiem foietajul in patrate de circa5/5 cm.


Imbracam fiecare rulou de carne umpluta in foietaj,il ungem cu ou batut si apoi tavalim prin susan. Cand toate sunt imbracate in hainute.... le asezam intr-o tava captusita in prealabil cu hartie pergament. Dam la cuptor si tinem pana cand foietajul prinde o culoare galben-maronie iar apoi scoatem din cuptor. Se servesc ca aperitiv atat calde cat si reci.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci la punga

Imi plac ciupercile si azi am gasit niste palarioare mari,deja le vedeam umplute si la cuptor si eu nici nu le...

Ciuperci la punga
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii