Rulada cu prune uscate

Rulada cu prune uscate este un aperitiv delicios cu carne si ciuperci. Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg muschi filé de porc
  • 300 g prune uscate
  • 300 g costita afumata
  • 500 g ciuperci tocate marunt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • 100 ml tuica
  • 200 ml vin alb
  • 100 g untura

Mod de preparare

Rulada cu prune uscate este un aperitiv delicios cu carne si ciuperci. Se ia carnea si se taie, in asa fel incat sa se faca asemenea unei foi de rulada sub forma dreptunghiulara, o intindem bine, se pune putin delicat si se aseaza peste carne un rand de prune, un rand de fasii de costita si un rand de ciuperci tocate. Presaram putin piper, o rulam strans si o legam cu ata strans. Stropim cu tuica si vin si prajim in untura pe ambele parti. Apoi se adauga, intr-un vas yena, felii de costita peste care se aseaza rulada, iar deasupra, pe rulada, se pun felii de costita, se presara piper, cimbru, boia de ardei dulce, restul de tuica si vin si o dam la cuptor.


Dupa ce se racoreste putin, rulada cu prune uscate se taie felii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca