Rulouri

Se taie sunca in felii potrivit de subtiri. Dupa ce s-a lasat creierul 10 minute intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se fierbe 10 minute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ¼ kg. sunca
  • ¼ kg. creier
  • o lingura cascaval ras
  • sare
  • piper
  • sos alb

Mod de preparare

Se taie sunca in felii potrivit de subtiri. Dupa ce s-a lasat creierul 10 minute intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se fierbe 10 minute in apa clocotita si putin sarata. Se toaca creierul in cuburi mici, care se pun in sosul alb fiert, pregatit din: 1 pahar cu lapte, 1 ½ lingura cu faina si o lingura cu unt netopit. Pe fiecare felie de sunca se pune cite o lingura din aceasta compozitie, se ruleaza fiecare bucata separat, se garnisesc sau nu, dupa gust, cu mici cuburi de aspic.
Se dau la rece pentru 2 ore dupa care se servesc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca