Se taie sunca in felii potrivit de subtiri. Dupa ce s-a lasat creierul 10 minute intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se fierbe 10 minute
Se taie sunca in felii potrivit de subtiri. Dupa ce s-a lasat creierul 10 minute intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se fierbe 10 minute in apa clocotita si putin sarata. Se toaca creierul in cuburi mici, care se pun in sosul alb fiert, pregatit din: 1 pahar cu lapte, 1 ½ lingura cu faina si o lingura cu unt netopit. Pe fiecare felie de sunca se pune cite o lingura din aceasta compozitie, se ruleaza fiecare bucata separat, se garnisesc sau nu, dupa gust, cu mici cuburi de aspic.
Se dau la rece pentru 2 ore dupa care se servesc
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj