Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20
Carnea se pregateste ca pentru snitele: se taie felii, se bate cu ciocanul special, se sareaza si se unge pe o parte cu mustar. Se lasa la rece 15-20 min., timp in care se pregateste umplutura: spanacul, daca este crud, se fierbe in putina apa, apoi se paseaza. Ceapa se taie marunt, se caleste in ulei si se adauga in pireul de spanac. Se condimenteaza dupa gust.
Pe fiecare felie de carne se adauga citeva linguri de spanac - in functie de marimea bucatii de carne - la un capat. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
Rulourile se aseaza pe o tava unsa, apoi se lasa in cuptorul preincalzit pana se rumenesc. Din cind in cind, in timpul coacerii, se stropesc cu ulei.
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj