Rulouri de porc cu susan

Muschiul sa taie nu foarte gros, dupa care se bate si se presara cu sare si piper (dupa gust). Se face o compozitie din cascavalul ras, mararul, patru

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. muschi de porc
  • 400 gr. susan
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • marar
  • patrunjel
  • sunca de praga sau sunca presata
  • delicat
  • 3 oua
  • 200 gr. faina

Mod de preparare

Muschiul sa taie nu foarte gros, dupa care se bate si se presara cu sare si piper (dupa gust). Se face o compozitie din cascavalul ras, mararul, patrunjelul si sunca taiate marunt. Peste acestea se adauga 1 ou, piper si delicat dupa gust. Feliile de muschi se umplu cu compozitia, se ruleaza, iar la capete se pun scobitori. Separat se bat ouale ramase, iar rulourile rezultate se dau prin faina, apoi prin ou, dupa care prin susan. Se pun la prajit in ulei foarte incins la foc mic pina cind susanul capata o culoare auriu inchis.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...