Rulouri de sunca cu cascaval

Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si smantana, si fierbe-l pana se ingroasa. Ia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 125 ml smantana
  • 125 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 400 g sunca fiarta
  • 80 g cascaval ras
  • 2 rosii mici
  • patrunjel

Mod de preparare

Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si smantana, si fierbe-l pana se ingroasa. Ia-l de pe foc, condimenteaza-l si adauga ciupercile si oul. Aseaza feliile de sunca una langa cealalta si pune cate un pic de umplutura pe fiecare. Ruleaza-le si aseaza-le una langa cealalta in tava. Pune felii de rosii langa ele si adauga putina sare. Presara-le cu cascaval. Aseaza tava in partea de sus a cuptorului preincalzit si prajeste-le pana se topeste cascavalul.
Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci la cuptor

Rulada cu spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...