Rulouri de sunca cu cascaval

Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si smantana, si fierbe-l pana se ingroasa. Ia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 125 ml smantana
  • 125 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 400 g sunca fiarta
  • 80 g cascaval ras
  • 2 rosii mici
  • patrunjel

Mod de preparare

Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si smantana, si fierbe-l pana se ingroasa. Ia-l de pe foc, condimenteaza-l si adauga ciupercile si oul. Aseaza feliile de sunca una langa cealalta si pune cate un pic de umplutura pe fiecare. Ruleaza-le si aseaza-le una langa cealalta in tava. Pune felii de rosii langa ele si adauga putina sare. Presara-le cu cascaval. Aseaza tava in partea de sus a cuptorului preincalzit si prajeste-le pana se topeste cascavalul.
Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci la cuptor

Rulada cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Visine conservate pentru prajituri

Intai am testat reteta Ksenyei anul trecut, iar acum am zis ca este cazul sa va prezint si reteta pentru ca a fost un...

Visine conservate pentru prajituri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca