Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si smantana, si fierbe-l pana se ingroasa. Ia
Prajeste putin ciupercile feliate in unt, dupa care scoate-le. Adauga faina in grasime, toarna vinul alb si smantana, si fierbe-l pana se ingroasa. Ia-l de pe foc, condimenteaza-l si adauga ciupercile si oul. Aseaza feliile de sunca una langa cealalta si pune cate un pic de umplutura pe fiecare. Ruleaza-le si aseaza-le una langa cealalta in tava. Pune felii de rosii langa ele si adauga putina sare. Presara-le cu cascaval. Aseaza tava in partea de sus a cuptorului preincalzit si prajeste-le pana se topeste cascavalul.
Alte retete aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci la cuptor
Rulada cu spanac
Intai am testat reteta Ksenyei anul trecut, iar acum am zis ca este cazul sa va prezint si reteta pentru ca a fost un...
Visine conservate pentru prajituriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj