Rulouri din pulpe de pui

Un aperitiv plin de culoare si savoare!

Portii
5
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe dezosate de pui
  • o legatura mare de patrunjel,
  • o limgura de ulei de Masline negre
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3-4 foi de dafin
  • o lingurita de legume deshidratate
  • piper
  • un ardei kapia copt, curatat si fasiat
  • 3-4 felii sutiri de cascaval
  • cateva scobitori din bambus
  • 100 ml vin roze

Mod de preparare

Pulpele de pui spalate si zvantate se subtiaza uniform cu lama unui cutit in partile mai carnoase,apoi se sareaza pipereaza si condimenteaza. Patrunjuelul taiat se blenduieste cu un praf de sare o lingura de ulei de masline, 3 catei de usturoi si o lingura de vin roze.

Pe fiecare bucata de pulpa se asaza cate o fasie de cascaval, fasie de ardei cot, iar o fasie de cascaval si api se aseaza un strat de verdeata blenduita, se ruleaza usor si se prind la catete cu scobitori.Fiecare rulou se aseaza unul langa altul intr-o tavita ingusta si inalta(gen cozonac), se stropesc deasupra cu un pic de ulei, se toarna vinul roze,se complreteaza cu apa rece pana aproape sa acopere rulourile,se presara un p0raf de sare, piper, felii de usturoi,foile de dafin, o lingurita din amestecul de verdeata si se da la cuptor cca 30 minute, sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...