Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf
Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf de sare timp de 10 minute. Apoi se toaca si se amesteca cu sosul alb in care s-au pus doua linguri cu svaiter, sare, piper. Se asaza pe fiecare felie de sunca cate o lingura din pasta de creier si se ruleaza o data.
Rulourile se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu bucatele mici de aspic.
Alte retete:
Ciuperci pane
Rulada de pui Zacusca
Nicio toamna fara mirosul placintei cu dovleac!
Placinta de dovleac cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa