Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf
Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf de sare timp de 10 minute. Apoi se toaca si se amesteca cu sosul alb in care s-au pus doua linguri cu svaiter, sare, piper. Se asaza pe fiecare felie de sunca cate o lingura din pasta de creier si se ruleaza o data.
Rulourile se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu bucatele mici de aspic.
Alte retete:
Ciuperci pane
Rulada de pui Zacusca
Dacă tot avem timp zic să pornim cuptoarele. Pentru această prăjitură delicioasă am avut ca sursă de inspirație o...
Desert prajitura cu mere si nuciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa