Rulouri picante din muschi de porc

Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de carne si se unge cu mustar pi

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g muschi de porc
  • 200 g de bacon
  • 2 linguri de mustar
  • 4 castraveciori murati
  • 6 linguri de ulei
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute de ardei

Mod de preparare

Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de carne si se unge cu mustar picant sau cu mustar cu hrean. Pe feliile astfel pregatite se asaza cate o fasie de bacon si cateva feliute de castravete murat. Se presara cu sare, piper si boia de ardei. Se ruleaza apoi si se prind cu o scobitoare sau se leaga cu ata. Se pun rulourile intr-un vas si se prajesc in uleiul incins. Cand s-au rumenit, se adauga zeama de carne si se acopera vasul, lasandu-se sa fiarba inabusit.
Cand sunt gata, se scot atele, se presara cu patrunjel tocat si se servesc cu garnitura de cartofi natur.

Alte retete carne recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Somon cu sparanghel in crusta de aluat

Delicii de Paste Va invit sa incercati o reteta delicioasa pe care eu am vazut-o pe blogul Alinei Chirita.

Somon cu sparanghel in crusta de aluat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni