Saculeti cu piept de pui

Saculetii sunt de fapt formati din clatite. Pentru asta incepem sa pregatim aluatul pentru clatite amestecand toate ingredientele si se prajesc clati

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 1 cana lapte
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • faina
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui
  • 2 buc. ardei gras rosu
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Saculetii sunt de fapt formati din clatite. Pentru asta incepem sa pregatim aluatul pentru clatite amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele.

Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.

Intr-o tigaie se pun cu o lingura ulei: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate. Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele, li se dau forma de saculeti si se prind cu frunze de ceapa verde.

Se pun intr-o tava se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.


Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana. Sursa acestei retete este blogul truedelights

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Piftie combinata

Anul acesta am ales sa combin pasare si porc, intr-un mod care sa nu fie deranjant pentru fiere ( mai ales ca amandoi avem...

Piftie combinata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii