Sandvici cald cu parizer

Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se amesteca cu cuburile de cascav

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 cornuri
  • 500 g parizer
  • 4 bucati cascaval cu sunca
  • 150 ml smantana
  • O lingura de mustar
  • O lingurita maghiran faramitat
  • Un praf de piper macinat
  • 100 g cascaval trapist

Mod de preparare

Cornurile se taie pe lungime, se scoate miezul din ele si se umplu cu crema. Parizerul se macina in masina de carne, se amesteca cu cuburile de cascaval, mustar si smantana. Se potriveste gustul cu maghiran si piper. Cu compozitia obtinuta se umplu amandoua partile cornurilor taiate, se unesc si se pun in tava de copt. Se presara deasupra cu cascaval ras. Se pun in cuptorul incins si se lasa pana devin crocante.
Alte retete culinare recomandate:

Clatite ciuperci

Drob ciuperci

Ciuperci pane

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...