Snitel de curcan

Snitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru prepararea lor aveti nevoie de piept de curcan, oua, faina, pesmet si ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de curcan
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 6-8 cartofi
  • Pentru sos:
  • 300 gr ciuperci
  • 75 gr unt
  • 2 lingurite faina
  • 300 ml lapte

Mod de preparare

Pieptul de curcan se feliaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se bate cu ciocanul de carne. Se unge cu ulei, apoi se trece prin pesmet, faina, ou, pesmet si din nou faina si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a rumenit se scoate pe un servet absorbant. Ciupercile se curata si se taie feliute, apoi se pun la calit in unt. Se adauga faina si laptele caldut si se amesteca continuu. Separat, se curata cartofii, se taie si se prajesc.


Snitelele se servesc impreuna cu cartofii si sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Chiftele
Placinta cu carne

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii