Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi
Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi in cate 4 felii, in asa fel incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si salata verde.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa