Snitele din ardei umpluti

Spala ardeii capia si coace-i pe plita. Curata-i usor si umple-i cu cate o felie de branza, sunca si cascaval. Intr-un castron, bate oul cu faina si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 ardei capia
  • 1 ou
  • 4 felii de branza de oaie
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii de sunca
  • 3 linguri cu faina
  • 3 linguri cu pesmet
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Spala ardeii capia si coace-i pe plita. Curata-i usor si umple-i cu cate o felie de branza, sunca si cascaval. Intr-un castron, bate oul cu faina si un praf de sare. Trece fiecare ardei umplut prin amestecul de ou, apoi prin pesmet. prinde-i la capat cu scobitoare si rumeneste-i in ulei incinsc.


Lasa-i sa se racoreasca putin si taie-i in felii mai grosute. Alte retete culinare:

Ardei umpluti Placinta cu dovleac Chiftelute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide