Tarta cu pui si smantana este o mancare rapida, consistenta si delicioasa. Pieptul de pui, smantana si legumele sunt o combinatie perfecta pentru tarta.
Tarta cu pui si smantana este o mancare rapida, consistenta si delicioasa. Pieptul de pui, smantana si legumele sunt o combinatie perfecta pentru tarta. Aluatul de tarta l-am intins in tava, l-am intepat cu furculita, am pus o mana zdravana de fasole boabe (ca sa nu se ridice si sa se umfle si sa se traga de pe margini) si l-am lasat la copt cam vreo 15-20 minunte.. Data viitoare voi folosi pietricelele mele de rau (ca le pot refolosi la nesfarsit)!
Pieptul de pui l-am fiert si l-am tocat marunt. Am tocat si ardeiul, mararul, ceapa verde si le-am amestecat cu oul si 200 gr smantana adaugand putin delikat. Le-am turnat peste pieptuld e pui si am amestecat bine, cam asa pentru omogenizare ca la compozitia de parjoale :)).
In aluatul de tarta copt am pus amestecul de carne legume si smantana peste care am ras telemeaua (pe razatoarea mare). Deasupra am turnat un amestec din 100 gr de smantana si 2 oua crude, batute bine ;)
Am dat totul la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit.
Tarta cu pui si smantana se poate servi atat calda cat si rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii