Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci

Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci este o reteta de aperitiv ce se prepara rapid. Briosele sunt delicioase, perfecte pentru o gustare intre mese, sau servite ca si aperitiv. Pot fi pusa cu usurinta si la pachet.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 12 brioşe):
  • • 200 g făină
  • • 200 ml lapte
  • • 2 ouă
  • • 2 linguri ulei
  • • 1 plic praf de copt
  • • 100 g caşcaval
  • • 100 g ciuperci (champignons) conservate
  • • 1 legătură de ceapă verde
  • • 1 lingură de frunze de mărar

Mod de preparare

• Baţi ouăle bine cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat şi ciupercile tăiate felii.
• Peste făina amestecată cu praful de copt, torni compoziţia lichidă şi le omogenizezi.
• Aşezi pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt formele unse cu un strop de ulei şi le umpli până la un deget sub margine.
• Le dai la cuptor (preîncălzit) vreo 35 - 45 de minute, până când se rumenesc uşor deasupra.


Briosele cu cascaval Delaco Sofia si ciuperci se servesc caldute sau reci.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!