Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci

Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci este o reteta de aperitiv ce se prepara rapid. Briosele sunt delicioase, perfecte pentru o gustare intre mese, sau servite ca si aperitiv. Pot fi pusa cu usurinta si la pachet.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 12 brioşe):
  • • 200 g făină
  • • 200 ml lapte
  • • 2 ouă
  • • 2 linguri ulei
  • • 1 plic praf de copt
  • • 100 g caşcaval
  • • 100 g ciuperci (champignons) conservate
  • • 1 legătură de ceapă verde
  • • 1 lingură de frunze de mărar

Mod de preparare

• Baţi ouăle bine cu laptele şi uleiul, adaugi caşcavalul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat şi ciupercile tăiate felii.
• Peste făina amestecată cu praful de copt, torni compoziţia lichidă şi le omogenizezi.
• Aşezi pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt formele unse cu un strop de ulei şi le umpli până la un deget sub margine.
• Le dai la cuptor (preîncălzit) vreo 35 - 45 de minute, până când se rumenesc uşor deasupra.


Briosele cu cascaval Delaco Sofia si ciuperci se servesc caldute sau reci.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute marinate in sos de rosii

Zilele trecute vorbeam cu verisoara mea la telefon si -mi zicea ca a facut chiftelute marinate in sos de rosii . Mare pofta...

Chiftelute marinate in sos de rosii
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea