Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt niste gustari satioase, ideale pentru pechetele de serviciu / scoala dar si pentru musafiri.
Prepararea:
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe, si ciupercutele.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine.
Dăm totul la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!
Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt ideale ca aperitive sau pentru pachetel.
Un pic de inspiratie pentru acest tort a venit dupa ce am vazut tortul Mihaelei si apoi mi-a venit o idee, asa ca iata ce...
Desert tort de inghetata cu ciocolata si caramelPrajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa