Bruschete cu ciuperci si branza

Bruschetele cu ciuperci si branza constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 portii:
  • 6 ciuperci champignon
  • mici
  • 1 rosie mica
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • bagheta de paine din faina neagra sau integrala
  • cimbru uscat
  • branza cu putine grasimi
  • usturoi(cam 3-4 catei tocati marunt)
  • si rapiditate

Mod de preparare

Bruschetele cu ciuperci si branza constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv.

Se preparare dressingul din: ulei, sare, piper, cimbru si usturoi tocat marunt. Bagheta se taie in 12 felii subtiri. Se ung feliile de paine cu dressingul obtinut. Peste acestea se adauga branza (circa 20-30 de grame de branza degresata).

Legumele se spala, se taie marunt (am taiat ciupercile in felii mici, pentru ca ciupercile erau destul de mici). Legumele se amesteca si se pun peste feliile de paine. Se dau deoparte si se incalzeste cuptorul. Se bag bruschetele in cuptor, temperatura nu trebuie sa fie ridicata, focul va fi mediu. Vor sta cam 30 de minute in cuptor. Si se servesc reci.


Bruschetele cu ciuperci si branza se serversc reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...