Ciuperci coapte in aluat
Ciupercile au fost spalate si curatate. Unele dintre ele care au fost mai mari, au ramas fara codite.
Din ou, lapte, faina, delikat si trei linguri de uleiam facut un aluat ca la clatite, de consistenta ceva mai groasa.
Am luat apoi fiecare ciuperca, am trecut-o bine prin compozitia aceea groasa si spumoasa si le-am aruncat intr-o tigaie cu ulei bine incins. Le-am prajit pe ambele parti si apoi le-am devorat.....
Se consuma fierbinti, dar mie mi-au placut foarte tare reci. Noi le-am folosit ca garnitura langa un macrou prajit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii