Ciuperci coapte in aluat

Ciuperci coapte in aluat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignon - vreo 15
  • cred ca au fost
  • un ou
  • delikat
  • vreo 60-70 gr faina
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Ciupercile au fost spalate si curatate. Unele dintre ele care au fost mai mari, au ramas fara codite.

Din ou, lapte, faina, delikat si trei linguri de uleiam facut un aluat ca la clatite, de consistenta ceva mai groasa.

Am luat apoi fiecare ciuperca, am trecut-o bine prin compozitia aceea groasa si spumoasa si le-am aruncat intr-o tigaie cu ulei bine incins. Le-am prajit pe ambele parti si apoi le-am devorat.....


Se consuma fierbinti, dar mie mi-au placut foarte tare reci. Noi le-am folosit ca garnitura langa un macrou prajit.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa