Alegeti ciuperci proaspete, frumoase, tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Dupa aceea, puneti-le intr-un vas pe foc dom
Alegeti ciuperci proaspete, frumoase, tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece.
Dupa aceea, puneti-le intr-un vas pe foc domol sa fiarba in apa putina.
Clocotiti-le 15-20 de minute, scoateti-le cu o spumiera si taiati-le in felii subtiri.
Intr-un vas de teflon, puneti straturi alternative de ciuperci si cascaval ras.
Deasupra turnati untul topit, ouale batute si puneti preparatul la cuptor pentru 20 de minute.
Aduceti-l la masa fierbinte.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...
Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj