Ciupercile se curata de codite si se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se pun la prajit in untul topit, usturoiul si zarzavaturile. Se sareaza si s
Ciupercile se curata de codite si se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se pun la prajit in untul topit, usturoiul si zarzavaturile. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se amesteca faina cu amidonul, galbenusurile si berea, iar la final se incorporeaza si albusurile batute spuma. Se invelesc ciupercile in acest aluat si se pun la prajit in untul bine incins.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase