Ciuperci fripte cu sumac si busuioc

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignion 200 g
  • unt 10 g
  • sare si piper dupa gust
  • sumac ½ lingurita
  • oregano uscat ½ lingurita
  • cateva frunze de busuioc proaspat

Mod de preparare

• spala bine ciupercile, rupe-le piciorusele si lasa-le la scurs
• incinge plita de la Breville Panini Maker Large si adauga untul, iar cand s-a topit pune ciupercile cu palaria in sus
• condimenteaza-le cu sare, piper, sumac si oregano uscat, apoi inchide capacul si lasa-le 2-3 minute sa se gateasca
• inainte de servire, presara deasupra busuiocul proaspat tocat.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide