Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in cuburi de circa 1 cm pe latura. Tiati cubulete ardeiul gras, iar prazul in r
Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le in cuburi de circa 1 cm pe latura. Tiati cubulete ardeiul gras, iar prazul in rondele. Caliti in ulei ciupercile impreuna cu ardeiul si prazul, pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Amestecati-le apoi cu crutoanele de paine, potriviti de sare si piper si puneti-le intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Amestecati ouale cu cascavalul dat pe razatoarea mare si turnati-le peste cele din tava. puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit circa 30 de minute sau pana cand se rumeneste bine preparatul.
Se servesc ornate cu felii de rosii si frunze de salata.
Alte retete:
Chiftelute Zacusca de ciuperci Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti