Ciuperci la tava

Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare. Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre ele p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • un pahar cu vin
  • un pahar cu ulei
  • 3 rosii mari si coapte
  • patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile in apa rece si desprindeti-le piciorusele de palarioare.

Se aseazati intr-o tava palariile ciupercilor si printre

ele piciorusele.

Adaugati, de asemenea, felii de rosii, patrunjel tocat, ulei, vin, sare si piper, dupa gust.

Puneti tava in cuptorul fierbinte, potoliti focul si lasati preparatul sa fiarba incet pana cand apa lasata de ciuperci si restul lichidului scade aproape complet.

Cand in tava ramane numai ulei, preparatul este gata.
Serviti-l rece ca aperitiv.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii