Ciuperci pane cu branza

Ciupercile pane cu branza sunt un aperitiv gustos, simplu de pregatit. Branza adaugata fata de reteta clasica de ciuperci pane face acest aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g ciuperci proaspete Champignion
  • 2 oua
  • 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence)
  • 50 g cascaval ras
  • o legatura de marar
  • un praf de sare
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • un praf de piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

1. Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper.

2. se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin(eu nu am avut!), se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua, indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si in final, prin pemet.

3. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin se indeparteaza scobitorile. Se servesc pe platouri decorate cu salata verde. Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Functiile aparatului de gătit Philips Multicooker care ma intriga:
1.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
2.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.




Ciupercile pane cu branza se servesc ca aperitive reci.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet

Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...

Salata de ardei iuti cu ceapa in otet
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos