Ciuperci pane cu branza

Ciupercile pane cu branza sunt un aperitiv gustos, simplu de pregatit. Branza adaugata fata de reteta clasica de ciuperci pane face acest aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g ciuperci proaspete Champignion
  • 2 oua
  • 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence)
  • 50 g cascaval ras
  • o legatura de marar
  • un praf de sare
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 150 ml ulei pentru prajit
  • un praf de piper
  • cateva scobitori din bambus

Mod de preparare

1. Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita, se spala sub jet de apa rece, se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper.

2. se amesteca crema de branza cu cascavalul ras, mararul tocat fin(eu nu am avut!), se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua, indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina, apoi prin ou batut si in final, prin pemet.

3. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins, pana cand se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin se indeparteaza scobitorile. Se servesc pe platouri decorate cu salata verde. Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Functiile aparatului de gătit Philips Multicooker care ma intriga:
1.Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
2.Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.




Ciupercile pane cu branza se servesc ca aperitive reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca