Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se incinge untul intr-o cratita si se prajesc in el ciupercile cu mararul si sarea. Cind ciupercile
Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se incinge untul intr-o cratita si se prajesc in el ciupercile cu mararul si sarea. Cind ciupercile sint prajite, se ia cratita de la foc si se toarna peste ciuperci un ou batut spuma cu furculita si se amesteca. Se pregatesc friganelele si peste ele se asterne un strat gros de ciuperci, netezit bine cu cutitul. Se asaza friganelele astfel pregatite intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Se servesc fierbinti
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti