Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, pest
Se indeparteaza piciorusele ciupercilor, apoi se curata ciupercile si se pun intr-o tava cu putin ulei.
Separat, se caleste ceapa tocata marunt, peste care se pun piciorusele ciupercilor tocate marunt, se lasa la calit, apoi se adauga usturoiul pisat, mararul si patrunjelul toacate marunt.
Cind se raceste compozitia se amesteca 4 oua intregi.
Cu acest amestec se unplu palarioarele ciupecilor.
Separat, se bate un ou care se toarna deasupra fiecarei palariute.
Astfel preparate se baga la cuptor.
Se servesc calde sau usor racite, dupa preferinta
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti