Ciuperci umplute

Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou. Separat, curatati c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 ciuperci
  • creier
  • ceapa
  • ulei
  • parmezan
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalati, curatati ciupercile, taiati-le piciorusele si tocati-le, iar palarioarele dati-le cu putina sare si lasati-le pe platou.

Separat, curatati creierul de sange si de pielita, opariti-l cu apa clocotita si dupa ce s-a racit, taiati-l in cuburi mici.

Combinati creierul cu piciorusele de ciuperci tocate fin si calite impreuna cu ceapa, adaugati sare si piper dupa gust.

Omogenizati amestecul si umpleti cu el ciupercile, asezati-le intr-o tava unsa cu ulei sau unt si dati-le la cuptor pentru 25 de minute.

In ultimele 5 minute, presarati-le cu parmezan ras.
Se servesc fierbinti sau reci.

Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii