Ciuperci umplute

Spalati foarte bine ciupercile, desprindeti piciorusele de palarii si pe acestea din urma puneti-le intr-un vas cu unt la cuptor sa se inmoaie. Tocat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 10 fire de ceapa verde
  • 1/2 pahar cu ulei
  • sare
  • piper
  • o lamaie mare
  • 75 g unt
  • rosii
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, desprindeti piciorusele de palarii si pe acestea din urma puneti-le intr-un vas cu unt la cuptor sa se inmoaie.

Tocati piciorusele si puneti-le impreuna cu ceapa in ulei

fierbinte pe foc domol.

Cand amestecul este usor aurit, puneti patrunjel, sare, piper si omogenizati compozitia.

Cu aceasta, umpleti palariile ciupercilor, puneti-le intr-o tava, acoperiti-le cu felii de rosii, stropiti-le cu zeama de lamaie si dati-le la cuptor cu foc mic pentru 20 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca