Ciuperci umplute

1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele. 2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet. 3. Dai piep

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa potrivita
  • 200 g piept de pui
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare si piper dupa gust
  • putin vin alb

Mod de preparare

1. Cureti ciupercile de pielita si le indepartezi piciorusele.

2. Speli ciupercile si le pui intr-un castron cu apa calduta si putin otet.

3. Dai pieptul de pui prin masina de tocat sau il tai marunt.

4. Tai ceapa si o calesti in putin ulei.

5. Adaugi putina apa peste ceapa, sa nu se arda.

6. Apoi adaugi pieptul de pui, cimbrul si piciorusele de la ciuperci, taiate cubulete.

7. Calesti totul la foc potrivit timp de 10 minute, apoi lasi la racit.

8. Dupa ce s-a racit, adaugi 1 ou si amesteci.

9. Umpli fiecare ciupercuta cu aceasta compozitie si cand sunt gata umplute, le asezi intr-o tava.

10. Dai la cuptor pentru 30 de minute si, cand sunt aproape gata, le stropesti cu putin vin alb.
Se servesc calde

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

Reteta de preparare a papanasilor  Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...

Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii