Ciuperci umplute cu legume

Se toaca legumele si se calesc pana devin moi. Se adauga mararul, se potriveste de sare si piper. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se acope

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1/2 dovlecel
  • 1 rosie
  • 1 tulpina de praz
  • 1 leg de marar
  • 1/4 rola de cascaval
  • sare si piper

Mod de preparare

Se toaca legumele si se calesc pana devin moi. Se adauga mararul, se potriveste de sare si piper. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, se acopera cu felii de cascaval (sau se rade cascaval deasupra). Ciupercile umplute se dau la cuptorul incins cca. 10 min.


Se servesc ca atare.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc

Kokoretsi- este un preparat specific grecesc. Se gateste mai cu seama de Paste din maruntaie de miel. A fost o mare...

Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca