Ciuperci umplute cu leurda

Aceste minunata ciuperci umplute cu leurda sunt un aperitiv delicios. Gasiti aceasta reteta cu ciuperci pe culinar.ro, alaturi de alte aperitive cu ciuperci.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri frunze leurda
  • 400 gr crema de branza de vaci
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru

Mod de preparare

Se curata ciupercile, piciorusele se scot si se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu crema de branza si se adauga leurda. Se sareaza, se pipereaza si se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Se taie in doua feliile de bacon si se infasoara pe jumatate din cantitatea de ciuperci. Se infig cate 5 ciuperci pe tapuse de lemn, asezand cate 2 palarii fata in fata. Se amesteca uleiul cu verdeturile tocate si se ung ciupercile de jur imprejur. Se prajesc frigaruile in tigaie cca 10 minute, pe toate partile.


Ciupercile umplute se servesc ca aperitiv.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza

Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.

Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos