Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ciuperci albe-mai marisoare
  • 1 ceapa - nu prea mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 rosie-marime medie
  • 125 gr. prosciutto cotto
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 125 smantana subtire(de frisca)
  • cascaval ras
  • ulei de masline
  • sare
  • piper - dupa gust

Mod de preparare

Ciuperci umplute

3

cu sunca si cascaval Se spala ciupercile, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa, ustroiul si patrunjelul. Rosia se curata de coaja si samburi si se taie cubulete. Sunca se taie marunt. Se pune ceapa la prajit,in ulei de masline. Se lasa pana devine usor aurie, apoi se adauga coditele tocate si usturoiul si se lasa scurt la prajit, dupa care se adauga sunca, urmata de rosia si patrunjelul tocat. Se mai lasa 1-2 minute la foc moderat, se amesteca mereu, iar in final se adauga smantana care se lasa la scazut. Cu aceasta umplutura, umpleti ciupercile. Deasupra se presara cascaval ras si se dau la cuptor, la 200 grade C, in cuptorul incalzit in prealabil.


Pofta buna! Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici: Ciuperci umplute , Ciuperci umplute, Ciuperci umplute cu oua de prepelita Ciuperci umplute (usor de gatit) Ciuperci umplute cu branza Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...