Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati
Se spala ciupecile, li se rup piciorusele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Peste palarii se pun piciorusele tocate marunt, 2 - 3 ardei grasi taiati marunt, 1 ceapa taiata julien si deasupra se pun felii de rosii. Se presara sare si piper, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor. Cand ciupercutele sunt moi se descopera tava si se mai lasa in cuptor sa scada zeama lasata de ciupercute. Dupa ce scade zeama se rade mult cascaval deasupra si se mai da la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.
Se serveste cu un pahar de vin bun alaturi.
Reteta propusa de Nick
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti