Ciupercute umplute cu branza

Ciupercute umplute cu branza este o gustare delicioasa care se pregateste foarte rapid. Aveti nevoie de ciuperci cu palarie mare pentru aceasta reteta.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 50 g branza rasa
  • 4 linguri suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • chili
  • piper

Mod de preparare

Ciupercute umplute cu branza este o gustare delicioasa care se pregateste foarte rapid. Aveti nevoie de ciuperci cu palarie mare pentru aceasta reteta.Ciupercile spalate, curatate si fara picioruse se pun intr-o tava. Usturoiul tocat se  caleste in uleiul incins. Aici se adauga si piciorusele tocate marunt si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust. Se umplu ciupercile cu aceast acmestec si se rade branza deasupra.

Se pun apoi in cuptorul preincalzit si se lasa acolo pana branza capata o crusta maronie.


Ciupercutele umplute cu branza se servesc ca aperitiv.
La prepararea lor mi-ar fi fost utila o tava pentru cuptor de la Kitchen Shop.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...