Ciupercute umplute cu branza

Ciupercute umplute cu branza este o gustare delicioasa care se pregateste foarte rapid. Aveti nevoie de ciuperci cu palarie mare pentru aceasta reteta.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 50 g branza rasa
  • 4 linguri suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • chili
  • piper

Mod de preparare

Ciupercute umplute cu branza este o gustare delicioasa care se pregateste foarte rapid. Aveti nevoie de ciuperci cu palarie mare pentru aceasta reteta.Ciupercile spalate, curatate si fara picioruse se pun intr-o tava. Usturoiul tocat se  caleste in uleiul incins. Aici se adauga si piciorusele tocate marunt si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust. Se umplu ciupercile cu aceast acmestec si se rade branza deasupra.

Se pun apoi in cuptorul preincalzit si se lasa acolo pana branza capata o crusta maronie.


Ciupercutele umplute cu branza se servesc ca aperitiv.
La prepararea lor mi-ar fi fost utila o tava pentru cuptor de la Kitchen Shop.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii