Se curata ciupercile si se toaca codita marunt, intr-un bol punem coditele de ciuperci tocate cu slanina facuta cubulete mici si margarina. Dam prin
Se curata ciupercile si se toaca codita marunt, intr-un bol punem coditele de ciuperci tocate cu slanina facuta cubulete mici si margarina. Dam prin rasatoarea mare branza si apoi o amestecam in bol.pregatim bechamelul cu 2 oua si 4 linguri de faina la sfarsit adaugam mararul tocat. Punem tigaia cu ulei la incins si umplem ciupercile cu amestecul mai sus mentionat. Cand s-a incins uleiul dam prin bechamel ciupercile si le punem in tigaie le tinem 2 minute pe o parte si 2 pe alta parte.
Se servesc calde si reci.
Alte retete recomandate:
O combinatie ideala pentru vremea de afara!
Prajitura cu caise, visine si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.