Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregates
Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregateste un aluat de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte sau apa minerala si faina cat
cuprinde. Se adauga mararul si un ou batut in ciupercile calite. Se umplu clatitele cu aceasta compozitie si se ruleaza. Se asaza intr-un vas, se pune smantana si cascaval deasupra si se lasa la cuptor timp de 15 minute.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Un tort ciocolatos si fara coacere. Reteta este furata....hihihi....de la...
Desert tort cu piscoturi, crema de ciocolata si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj