Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregates
Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregateste un aluat de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte sau apa minerala si faina cat
cuprinde. Se adauga mararul si un ou batut in ciupercile calite. Se umplu clatitele cu aceasta compozitie si se ruleaza. Se asaza intr-un vas, se pune smantana si cascaval deasupra si se lasa la cuptor timp de 15 minute.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti