Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregates
Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si piper. Separat, se pregateste un aluat de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte sau apa minerala si faina cat
cuprinde. Se adauga mararul si un ou batut in ciupercile calite. Se umplu clatitele cu aceasta compozitie si se ruleaza. Se asaza intr-un vas, se pune smantana si cascaval deasupra si se lasa la cuptor timp de 15 minute.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.