Clatite Picardia

Clatitele Picardia sunt aperitive delicioase si consistente. Se taie ciupercile feliute si se calesc cu 15 g unt. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de smantana, ciuperci.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 clatite
  • 150 g jambon
  • 250 g ciuperci
  • 150 g cascaval ras
  • 400 g smantana
  • 40 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Clatitele Picardia sunt aperitive delicioase si consistente. Se taie ciupercile feliute si se calesc cu 15 g unt. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de smantana, ciuperci, jambon taiat fasiute si cascaval ras. Se ruleaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se acopera cu restul de smantana, ciuperci, cascaval si jambon, ca si cubulete de unt. Se lasa in cuptorul incins 10 minute.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!