Clatitele Picardia sunt aperitive delicioase si consistente. Se taie ciupercile feliute si se calesc cu 15 g unt. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de smantana, ciuperci.
Clatitele Picardia sunt aperitive delicioase si consistente. Se taie ciupercile feliute si se calesc cu 15 g unt. Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de smantana, ciuperci, jambon taiat fasiute si cascaval ras. Se ruleaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se acopera cu restul de smantana, ciuperci, cascaval si jambon, ca si cubulete de unt. Se lasa in cuptorul incins 10 minute.
Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.
Gogosi pufoase la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj