Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne. Separat,
Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne.
Separat, spalati gogosarii, scoateti-le cotoarele, indepartati-le partea alba din interior si semintele, taiati-i in bucati mari si treceti-i prin masina de tocat.
Combinati piureul de gogosari cu ciupercile, puneti sare si piper, dupa gust, si turnati compozitia intr-o cratita de teflon in uleiul bine infierbantat.
Puneti vasul sa fiarba in cuptor la foc foarte mic si amestecati des pentru ca preparatul sa nu se prinda.
Din timp in timp, adaugati suc de rosii.
Pasta aceasta de ciuperci, bine scazuta, este aromata, are culoare frumoasa si o puteti folosi la decorarea sandvisurilor ori ca ornament pentru preparatele pe baza de rasol.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti