Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne. Separat,
Alegeti ciuperci tinere, proaspete si albe, spalati-le sub jet de apa rece, lasati-le sa se zvante si treceti-le prin masina de tocat carne.
Separat, spalati gogosarii, scoateti-le cotoarele, indepartati-le partea alba din interior si semintele, taiati-i in bucati mari si treceti-i prin masina de tocat.
Combinati piureul de gogosari cu ciupercile, puneti sare si piper, dupa gust, si turnati compozitia intr-o cratita de teflon in uleiul bine infierbantat.
Puneti vasul sa fiarba in cuptor la foc foarte mic si amestecati des pentru ca preparatul sa nu se prinda.
Din timp in timp, adaugati suc de rosii.
Pasta aceasta de ciuperci, bine scazuta, este aromata, are culoare frumoasa si o puteti folosi la decorarea sandvisurilor ori ca ornament pentru preparatele pe baza de rasol.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa