Alegeti ciuperci albe, tinere, pe care le spalati foarte bine sub jet de apa rece si le taiati in felii subtiri. Intr-o cratita de teflon, puneti jum
Alegeti ciuperci albe, tinere, pe care le spalati foarte bine sub jet de apa rece si le taiati in felii subtiri.
Intr-o cratita de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si cand este fierbinte, adaugati ceapa, ciupercile, ficatul taiat in bucati si jumatate de pahar cu apa.
Acoperiti vasul si lasati-l sa fiarba incet, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn, foarte curata.
Cand lichidul s-a evaporat, lasati amestecul sa se raceasca, apoi treceti-l prin masina de tocat.
Combinati amestecul cu unt, sare, piper si asezati-l pe un
platou.
Decorati-l apoi cu felii de ou fiert, masline si frunze de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti