Alegeti ciuperci albe, tinere, pe care le spalati foarte bine sub jet de apa rece si le taiati in felii subtiri. Intr-o cratita de teflon, puneti jum
Alegeti ciuperci albe, tinere, pe care le spalati foarte bine sub jet de apa rece si le taiati in felii subtiri.
Intr-o cratita de teflon, puneti jumatate din cantitatea de unt si cand este fierbinte, adaugati ceapa, ciupercile, ficatul taiat in bucati si jumatate de pahar cu apa.
Acoperiti vasul si lasati-l sa fiarba incet, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn, foarte curata.
Cand lichidul s-a evaporat, lasati amestecul sa se raceasca, apoi treceti-l prin masina de tocat.
Combinati amestecul cu unt, sare, piper si asezati-l pe un
platou.
Decorati-l apoi cu felii de ou fiert, masline si frunze de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa