Placinta cu ciuperci este un aperitiv delicios si sanatos. Curatam ciupercile si le taiem feliute.Le punem la topit intr-o cartita cu fundul gros, cu putina sare.
Placinta cu ciuperci este un aperitiv delicios si sanatos. Curatam ciupercile si le taiem feliute.Le punem la topit intr-o cartita cu fundul gros, cu putina sare, cateva linguri de ulei si ceapa taiata pestisori. Se pune la foc mic, sa lase ciupercile apa.Se fierb pana scade bine sucul propriu.
Ouale se bat cu smantana si mararul taiat.In aceasta compozitie adaugam foile de placinta rupte bucatele.Apoi ciupercile topite si racorite.Se potriveste de sare, de piper.Se adauga praful de copt, si cateva linguri de pesmet.
Se aseaza intr-o tava capitonata cu hartie de copt, se unge cu ou batut si coace la foc potrivit maximum 60 minute
Este o placinta usor de facut, rapid si are aspect de drob cu ciuperci, fiind potrivit de grasa la aspect. Am optat pentru astfel de mod de preparare intrucat folosirea foilor de placinta in mod clasic, adica le ungem cu ulei foaie cu foaie, face ca placinta sa iasa mai uleiosa, mai grasa la aspect
Placinta cu ciuperci se feliaza si consuma rece ca aperitiv
Initial bucata de piept de porc am vrut sa o pun in tuciul cu sarmale, apoi sa o portionez in 6 bucati ( atat imi trebuiau)...
Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varzaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata