Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte mar
Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte marunt, sunca (salamul) taiate cubulete mici. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca impreuna cu galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare si se adauga la urma incorporanduse usor la celelalte ingrediente. Aceasta compozitie se pune in forma pentru cozonac unsa cu ulei si de da la cuptor la foc moderat pentru 30 minute.
Se taie felii ca si cozonacul si se servaste calda dar este la fel de gustoasa si rece ca aperitiv.
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii