Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte mar
Galbenusurile se freaca bine cu faina, vegeta si piperul.Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in tigaie impreuna cu ciupercile taiate foarte marunt, sunca (salamul) taiate cubulete mici. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca impreuna cu galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare si se adauga la urma incorporanduse usor la celelalte ingrediente. Aceasta compozitie se pune in forma pentru cozonac unsa cu ulei si de da la cuptor la foc moderat pentru 30 minute.
Se taie felii ca si cozonacul si se servaste calda dar este la fel de gustoasa si rece ca aperitiv.
Alte retete recomandate:
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti