Un aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!
Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă. Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt. Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas. Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână. Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală. Se coace până ce se rumeneşte frumos. Poftă bună!
Salatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...
Salata de paste cu carnati, telemea si sos pestoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.