Rulouri cu ciuperci si usturoi verde

Rulouri cu ciuperci si usturoi verde este o reteta de aperitive cu totul deosebite. Rulourile moi cu aroma ciupercilor si a usturoiului sunt un aperitiv delicios.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 400 g aluat foietaj
  • * 500 g ciuperci
  • * 1 legatura usturoi verde
  • * ulei de masline
  • * un ou
  • * sare
  • piper

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei.
Ciupercile se curata, se spala si se calesc in ulei de masline.
Usturoiul verde se spala si se taie marunt,se amesteca cu ciupercile, apoi condimentam cu sare si piper.
Pe masa de lucru intindem aluatul de foietaj punem compozitia de ciuperci si usturoi apoi rulam usor.
Din ruloul obtinut taiem felii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25- 30 minute.
Pofta buna!

Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se pot pastra rulourile calde sau se pot incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.




Rulourile aperitiv cu ciuperci si usturoi se servesc atat reci cat si calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...