Tarta cu ceapa si ciuperci

Tarta cu ceapa si ciuperci este delicioasa. Pentru aceasta reteta trebuie intai sa pregatiti un aluat de tarta.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g aluat foetaj
  • 1 ceapa
  • 400g ciuperci taiate (din conserva)
  • 250 g branza de oaie
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tarta cu ceapa si ciuperci este delicioasa. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile si se lasa pe foc 2-3 minute. Se pune apoi verdeata, se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a racit putin se incorporeaza ouale batute cu smantana si un praf de sare. Se toarna compozitia peste aluatul asezat intr-o forma de tarta. Se presara branza de oaie si se decoreaza cu felii de rosii sau ardei gras. Se lasa la cuptor 45 de minute.


Tarta cu ceapa si ciuperci se taie felii si se serveste ca aperitiv ori gustare.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati in sos de ceapa si ardei

Carnati in sos de ceapa si ardei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca