Ardei umpluti cu branza sarata

Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent.

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei rosii
  • 4 rosii mici
  • 3 hasme
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 100g masline verzi fara samburi
  • 300 g branza de oaie
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent. Pentru a prepara aceasta reteta preincalzim cuptorul. Taiem ardeii in doua pe lungime si ii curatam bine in interior. Oparim rosiile timp de 30 de secunde. Le trecem sub un jet de apa rece, apoi decojim, scoatem semintele si taiem pulpa in bucati mici. Intr-o cratita calim ceapa cu 2 lg de ulei de masline. Taiem maslinele verzi si negre. Intr-un bol sfaramam branza cu furculita impreuna cu o lingura de ulei de masline. Incorporam rosiile, hasmele, usturoiul, maslinele, patrunjelul si cimbrul. Adaugam sare si piper. Umplem ardeii. Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline, punem ardeii si ii lasam la cuptor timp de 35 minute sau mai mult, daca doriti ardeii mai mici.


Ardeii umpluti cu branza sarata se pun la rece cateva ore inainte de servire.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide