Avocado cu fructe de mare

Se sectioneaza avocado pe lung, se rasuceste si se scot simburii. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Crevetii se pun la fiert, se scu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 avocado
  • 1 conserva ton
  • 100 gr surimi
  • 100 gr creveti decorticati
  • maioneza
  • sare
  • piper alb
  • capere (sau cornichon)
  • salata verde
  • lamaie

Mod de preparare

Se sectioneaza avocado pe lung, se rasuceste si se scot simburii. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu se oxideze.

Crevetii se pun la fiert, se scurg de apa cand sunt gata si se amesteca cu tonul maruntit si surimi taiat felii subtiri. Se adauga maioneza, sare si piper dupa gust si se amesteca pana se omogenizeaza.

Cu aceasta compozitie se umple fructele de avocado. Se orneaza cu felii de lamaie si masline negre.
Pe o farfurie ovala mica se aseaza mai intai un pat de salata taiat subtire, apoi se aseaza avocado pe mijloc.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!