Banane prajite pe gratar

Bananele curatate de coaja se taie in doua pe lungime, se stropesc cu suc de portocala, se presara cu coaja rasa si se lasa o jumatate de ora sa se p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Doua banane
  • 30 g unt
  • 1 lingura zahar pudra
  • o portocala

Mod de preparare

Bananele curatate de coaja se taie in doua pe lungime, se stropesc cu suc de portocala, se presara cu coaja rasa si se lasa o jumatate de ora sa se patrunda cu aromele. Stropite cu unt, se prajesc pe gratarul de curte (pe jar)2 – 3 minute pe fiecare parte. In ultima clipa se presara cu zahar pudra si se lasa pana se caramelizeaza zaharul, adica devine maroniu.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Au iesit 33 de bucati.

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca