Se bate untul pana devine o masa spumoasa. Se adauga 4 dg de glucoza, galbenusurile de ou, si un varf de sare iar apoi se amesteca bine de tot cu mixe
Se bate untul pana devine o masa spumoasa. Se adauga 4 dg de glucoza, galbenusurile de ou, si un varf de sare iar apoi se amesteca bine de tot cu mixer-ul. La aceasta compozitie se adauga frisca si se amesteca pana se obtine o masa omogena. In cele din urma se adauga 2 linguri de suc de lamaie si salata de fructe lasata cateva ore inainte la frigider. Se poate pastra numai la frigider.
Alte dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...
Capunati cu ciuperci - de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj